2023 - Borgenoldis

Gå til innhold

2023

Historien

7. januar - Nyttårskonsert
Konserten, som var den 15. i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus lørdag 7. januar kl. 18-19.30. Før konserten ble det servert Mozell etc og Bestum Finstas spilte glade låter. Konserten ble godt mottatt av ca. 200 betalende fremmøtte. Kveldens verter var Marimette Rynning og Sidsel Baardsen, og dirigent var Thor Anders T. Eriksen. Repertoaret besto av: Kiefer, Bohemian Rapsody, Rock around the clock, Og teksten var av Alf Prøysen, Billie Jean, Florentiner marsj, Three pieces for horn, Pavane In blue, La det svinge, Radetsky, Pomp and Circumstance m/allsang og ekstranummer Froh und Heiter.
I tillegg fremførte Magnus Tumyr 1. sats av R. Strauss hornkonsert, og Kolbjørn Vinje Svendsen sang to flotte stykker.

Kvelden ble avsluttet med middag og hyggelig samvær på Blue Line sportsbar (tapasmat fra Lanselot) i Asker.

13. mars - Årsmøte 2023
Årsmøte ble avholdt i Vardåsen kirke med 15 medlemer tilstede.

16. mai - Friundervisningen i Asker
Vi gikk i tog fra Friundervisningen i Lensmannslia til Nordre Bondi gård. Bak oss kom ca 150-200 innvandrere som deltok i norskundervisning og som fikk et innblikk i norsk kultur. Nydelig sommervær, god trening til 17. mai og god stemning.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Jansløkka hvor vi spilte i barnetoget. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum. Etter en kort stopp på Lanzelot gikk turen til Dæhlifaret der vi spilte konsert for fam. Hilde. Videre til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake. Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget, som gikk fra nederst i Huldreveien via Borgenveien, Søndre Borgen bo- og behandlingshjem og frem til Borgen skole. Før taler, leker og forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker".

3. juni - Asker sentrum
Vi spiller konsert på Bakerløkka.

10-11. juni - Korpsstevne i Horten

9. sept - Arvid Lunde blir 80 år
Vi spiller i hagen hans for alle gjestene.

14. okt - Asker sentrum
Vi spiller et par låter på Bakerløkka, forflytter oss til Apotekerhagen (2 låter) før vi avslutter med konsert utenfor Lancelot.
Tilbake til innholdet