2022 - Borgenoldis

Gå til innhold

2022

Historien
Pga. pandemien og restriksjoner ble det ingen nyttårskonsert dette året. Det ble også lite spilleoppdrag resten av året.

14. mars - Årsmøte
Årsmøtet ble avholdt i Vardåsen kirke med 25 medlemmer til stede.

14. mai - Asker Fotball
Vi spiller på torget i Asker før vi marsjerer til Føyka. Her spiller vi både før kampen og i pausen.

17. mai- Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Jansløkka hvor vi spilte i barnetoget. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum. Herfra gikk turen direkte til Dæhlifaret hvor vi spilte for fam. Hilde, videre til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake. Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien, Søndre Borgen bo- og behandlingshjem og frem til Borgen skole. Før taler, leker og forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker".

12. juni - Konsert ÅsenBlåsen
Vi spilte konsert på Persbråten skole sammen med fem andre korps.
Vi fremførte . Fellesnummer: Gammel jegermarsj

1.-3. juli - Sæby
Turen i år gikk til Sæby musikkfestival som blir arrangert hvert 3. år. Vi var x musikanter og x ledsagere (hvorav henholdsvis xog y fra BlåsiDet) som reiste på ulikt vis (Oslo-Fredrikshavn-ferga går ikke lenger). På Sæby Søbad ble vi innkvartert i greie ferieleiligheter med gåavstand til Sentrum og havna. Vi hadde ialt 5 konserter flere steder i byen i løpet av de dagene vi var der. Lørdag var det opptog i MGP-kostymer (Bobby Socks) og fest i festteltet med svært god stemning. Etter avsluttende konsert og lunsj på havna, dro de fleste hjem via Fredrikshavn-Gøteborg.

25. sept - Asker Fotball
Vi spiller både før kampen og i pausen.

22.-23. oktober - Konsert og 35-års jubileum
Vi spilte først konsert i Tofte samfunnshus med Tofte musikkorps (100år). Deretter feiret vi korpsets 35-års jubileet med tapas og fest i Holmsbu menighetshus. De fleste overnattet i Holmsbu.

19. november - Julemarked i Vardåsen kirke
Vi spiller lystige toner ved åpningen av julemarkedet.

26. november - Julegrantenning i Asker sentrum
Vi spiller julesanger på Føyka før vi leder fakkeltoget spillende til jernbanetorget der julegrana tennes.

26.-27. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser i private hjem lørdag, mens det var samspill med dirigent på Borgen skole søndag.

24. desember - Vardåsen kirke
Vi spilte under julegudstjenesten kl. 14.
Tilbake til innholdet