2020 - Borgenoldis

Gå til innhold

2020

Historien
12. januar - Nyttårskonsert
Konserten, som var den 14. i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus søndag 12. januar kl. 18-19.25. Før konserten ble det servert Mozell etc og Bestum Finstas spilte glade låter. Konserten ble godt mottatt av ca. 250 betalende fremmøtte. Kveldens verter var Wenche Løvø og Kjersti Sandvik, og dirigent var Thor Anders T. Eriksen. Repertoaret besto av: Alte Kameraden, Mambo no. 5,A Whiter Shade of Pale, Melodie Beguin, Free World Fantasy, Air, Hungarian Dance Nr. 5, Gabriels Oboe m/Dorthea Werner Olsen, We'll Meet Again, Champagne-Galopp, Pomp and Circumstance m/allsang og ekstranummer Froh und Heiter.
Ann-Cathrin Tessnes akompagnert av dirigenten fremførte Vår Herres Klinkekule og Når Himmelen Faller Ned. Ida Elise Andenæs-Låg sang og spilte gitar til 2 selvkomponerte låter og Håvard Bigseth sang og spilte piano til Always remember us this way (Lady Gaga).
Kvelden ble avsluttet med middag og hyggelig samvær på Lancelot restaurant i Asker.

30. januar - Skoleball Risenga
Vi spilte friske låter da Risenga skoles 10. klassinger ankom Leikvollhallen for årets skoleball.

17. mai - Spilling rundt i Asker
Vi startet dagen med å spille for Asker bo- og behandlingshjem. Deretter forflyttet vi oss til Hogstadveien hvor vi spillende marsjerte til Dæhlifaret 40. Her spilte vi for et eldre ektepar (Borgen Oldis-fan) betalt av sønnen. Så kjørte vi til Borgen der vi marsjerte spillende opp til Vardåsen kirke. Her spilte vi "Ja vi elsker" pluss 2-3 låter. Deretter spilte vi for Sameiet for psykisk funksjonshemmede i Borgenfaret og avsluttet med en konsert for Søndre Borgen sykehjem. En annerledes, men flott 17-mai med 5 spilleoppdrag fra kl. 11 til 15.15.

21. mai - Gunnar 80 år
Vi spiller for Gunnar på Bondistranda på hans 80-års dag.

10. juni - Inger - 60 år
Vi spiller for Inger ved Semsvannet nedenfor Sem Gjestegård.

15. juni - Sommeravslutning/Jonnys utdrikningslag
Spilling og mat ute ved Drengsrudvann.

På grunn av pandemien, som fra mars førte til delvis nedstenging av samfunnet, ble det ikke gjennomført flere spilleoppdrag i 2020.
Tilbake til innholdet